Behandelen declaraties

Gewijzigd op Sun, 18 Feb 2024 om 07:20 AM

Soms is het mogelijk om via Nmbrs declaraties in te dienen. Dit is afhankelijk van de inrichting van de Nmbrs omgeving.

Er zijn verschillende soorten declaraties die er ingediend kunnen worden. Deze worden op klantniveau ingericht.

Als een medewerker een declaratie heeft ingediend ontvang je als leidinggevende een geautomatiseerde email om de declaratie goed te keuren. Volg vervolgens onderstaande stappen:

Stap 1

Login via humens.nmbrs.nl en selecteer het profiel "Manager Login".

Stap 2

Op het dashboard is de openstaande declaratie terug te vinden via het dashlet "Mutatieformulieren".

Stap 3

Klik op de declaratie om de details te bekijken.

Stap 4

Je hebt de mogelijkheid om de declaratie af te keuren, te vragen om toelichting of om de declaratie goed te keuren.