Verbeteren van declaraties

Gewijzigd op Sun, 18 Feb 2024 om 07:18 AM

Wat moet ik doen als ik een afgekeurde declaratie moet verbeteren?

Indien je een mail hebt ontvangen om een declaratie te verbeteren volg dan de volgende stappen:

Stap 1

Ga naar het dashlet "Wijzigingen aanvragen".

Onderaan zie je de openstaande declaratie.

Stap 2

Klik op de declaratie en de originele declaratie wordt zichtbaar.

Vervolgens klik je op "volgende" om de declaratie aan te passen.

Stap 3

Pas eventueel de onderstaande gegevens aan:

• Soort declaratie
  • Bedrag
  • Omschrijving
  • Bijlage

Stap 4

Als de wijzigingen zijn doorgevoerd klik je op "volgende" om de aanpassingen te controleren.

Stap 5

Klik op "verzenden" om de declaratie opnieuw in te dienen bij je manager.