Hoe dien ik een verlofaanvraag in?

Gewijzigd op Sun, 18 Feb 2024 om 07:18 AM

Om een verlofaanvraag in te dienen via de webbrowser volg je de volgende stappen.

Stap 1

Login via humens.nmbrs.nl.

Stap 2

Ga naar het dashlet "Mijn Verlof".

Stap 3

Klik op de groene knop "Verlof aanvragen". Er zal dan een pop-up openen.

Stap 4

Vul de volgende velden in:

• Groep - selecteer de juiste verlofsoort die van toepassing is.
  • Startdatum - dit is de eerste dag van je verlof.
  • Einddatum - dit is de laatste dag van je verlof.
  • Totaal uren - op basis van je rooster in Nmbrs wordt deze automatisch gevuld. Neem je een afwijkend aantal uren op vul hier dan het aantal verlofuren op dat je daadwerkelijk opneemt.
  • Omschrijving - in dit veld kun je aangeven wat de reden is van verlof.

Stap 5

Klik op opslaan om de verlofaanvraag in te dienen. Je leidinggevende ontvangt nu een email om de verlofaanvraag goed of af te keuren.