Hoe dien ik een declaratie in?

Gewijzigd op Sun, 18 Feb 2024 om 07:17 AM

Afhankelijk van de inrichting van de Nmbrs omgeving is het mogelijk om een declaratie in te dienen.

Stap 1

Ga naar humens.nmbrs.nl en login.

Stap 2

In het dashlet "Wijziging aanvragen" start je het indienen van een declaratie op door op  "Declaratieformulier" te klikken.

Stap 3

Een pop-up zal verschijnen waar je de details van de decalaratie kan invullen.

Als bijlage voeg je een kopie van de bon/factuur toe.

Stap 4

Klik op volgende om de ingevoerde gegevens te controleren.

Plaats eventueel een opmerking bij de declaratie. Deze is ook inzichtelijk voor de leidinggevende die de declaratie moet goedkeuren.

Stap 5

Klik op de groene knop "Verzenden" om de declaratie in te dienen.